söndag 19 augusti 2007

Te, te massor av te.

Liten tant har varit ute i den stora världen. Nu tog hon sig inte så långt utan hamnade i Storbritannien Vanligtvis brukar liten tant komma hem med mängder av böcker och kläder efter en sådan resa, men denna gång blev det mest .... te....

För några år sedan slutade liten arg tant att dricka vanligt kaffe med koffein i. Efter mycket drickande av koffeinfritt med samma namn blev te mer och mer intressant. Liten tant dricker alla sorters te utan svart.
Liten tant började märka att från varit glad och tacksam över dagens kopp kaffe som dracks även om det smakade bläk, hade nu ett behov av variation uppstått.

Liten tant älskar te affärer och tycker att löste är strålande trevligt, men det är något med att slänga i en te påse i en kopp.

På de Brittiska öarna verkar de ha fattat att det gärna får finnas mer än två sorters grönt te på påse och att det är kul med olika smaker. Vilket känns lite lustigt för liten tants första kontakt med te-drickande i England var en besvikelse.

Liten tant har nu kommit hem med mängder av te. Men det te hon kommer minnas mest från sin resa är det väldigt o-påsiga kamomillteet på Tate i St Ives.

Inga kommentarer: