fredag 21 november 2008

Vad som göms...

Tog på en gammal vinterjacka idag för första gången den här vintern. Det är alltid lika spännande att se vad man hittar i fickorna när man tar på en jacka som inte använts på ett tag. Sista gången, i början av året, jag hade den på mig, visste jag förmodligen inte att det var sista gången den säsongen. Det finns säkert människor som går igenom sina ytterkläders fickor innan de hängs undan tills det är dax igen. Liten arg tant är inte en av dem.

Så vad var då mina fynd? Något länge glömt eller länge saknat?
Nä, där fanns diverse kvitton, en lapp med nya öl sorter som jag hade med till systemet när jag skulle köpa födelsedagsöl till J. (Saranac, Monkey Wrench, Anchor Porter, och Coopers Best Ever Stout) En biobiljett, Försoning. (strålande vacker och sorglig film och en ännu bättre bok) Biobiljetten får för övrigt ligga kvar. Jag tycker det är lite små kul att hitta en gammal biobiljett långt efter jag sett filmen. Lapp med postgiro-nummer och en summa. (måste vara till vovvens valpkurs) Lite allmänt skräp, en mojäng man har till kundvagnar i stället för peng och en enkrona. Det är aldrig en hundralapp, tjuga eller en en tia. Nepp en liten stackars enkrona.
Nu är fickorna tomma igen (så när på mojängen, biobiljetten och den stackars lilla enkronan) och redo att fyllas på nytt.
/Liten arg tant

Bloggtoppen.se

1 kommentar:

Alexandra sa...

Sv: Ja precis. Jag har ju tvättat den som jag ska och allting, men sen blev jag förkyld och då läker kroppen istället för piercingen så tror det kan vara därför. Tack:) föresten din blogg e klockren